YU7BPQ PEHARI 1.jpgYU7BPQ PPS 1.jpgYU7BPQ PPS 3.jpgYU7BPQ KANC 2.jpg7W5C.jpgYU7BPQ PPS 2.jpgYU0NS.jpgYU7BPQ KANC 3.jpg88BPQ.jpg7BPQ.jpgYU7BPQ KANC 1.jpgYU7TESLA.jpg

O Klubu

Radio klub danas:

Klub je stručno-tehnička-amaterska-humanitarna-nestranačka-društvena organizacija.Koja svim građanima (bez obzira na starost,pol,nacionalnost,versko ili političko opredeljenje) omogućava stručno,intenzivno,kontinuirano i kvalitetno bavljenje elektronikom i telekomunikacijama.

Svojim članovima klub obezbeđuje materijalno tehnička sredstva,stručnu literaturu,stručne saradnike,prostor i druge vidove pomoći.Klub organizuje tečajeve i kurseve za polaganje stručnih ispita,organizuje i učestvuje na raznim takmičenjima i manifestacijama,budan je u svakom trenutku za humanitarnu pomoć ili humanitarne veze,u slučaju vanrednih događaja,elementarnih nepogoda i nesreća i dr.

Šta dalje???

Rezultati koji su ostvareni , a nisu mali , nisu plod sadašnjih članova već i više hiljada njih koji su utkali sebe u klub grada Novog Sada koji je u svim prilikama kada je to bilo potrebno stao iza Kluba i pomogao njegove aktivnosti. -Velikog broja firmi koje su svojom pomoći kroz tehnička ili finansijska sredstva omogućile njegov rad. Mnogih poznatih i nepoznatih pojedinaca i organizacija koje su glas o Klubu i Novom Sadu pronele svim meridijanima sveta. Uz dužno odavanje svima , koji će od kluba dobiti i posebno priznanje ZLATNU POVELJU povodom 50-to godišnjice OBAVEŠTAVAMO VAS DA Klub želi da nastavi PUT USPEHA ZAPOČET PRE POLA VEKA da bi gradu Novom Sadu , njegovoj mladosti i svim građanima omogućio , NORMALNO UKLJUČIVANJE U VREME U KOME ŽIVIMO I U VREME KOJE JE PRED NAMA PODVODEĆI TEHNOLOGIJU I TEHNIKU SEBI I SVOJIM CILJEVIMA A NE POSTATI NJEN ROB. Glavni pravci našeg rada i razvoja u narednom periodu biće ELEKTRONIKA, TELEKOMUNIKACIJE i INFORMATIKA koji su po sadašnjim kriterijumima nauke glavni pravci razvoja Ijudske civilizacije. Ocekujemo podršku svih.